Cookie-politik

Denne cookie-politik styrer brugen af ??cookies, sociale medier plugins og andre lignende teknologier fra Church of Scientology som en del af dit besøg på vores hjemmeside www.newerapublications.com (herefter "hjemmeside"). For mere information om, hvad cookies og sociale medier plugins er, se afsnit 2.

Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside efter at have været informeret om vores brug af cookies og sociale medier plugins, anerkender du, at du har læst alle oplysninger om denne brug, og at du utvetydigt accepterer denne brug som angivet i denne cookie-politik.

Hvis du vil have mere (generel) information om, hvordan vi behandler dine personlige data ud over cookies og sociale medier, herunder i forbindelse med din kommunikation med os via e-mail, telefon, fax og sociale medier eller i forhold til din ordre eller køb, henvises du til vores privatlivspolitik.

1. HVEM ER VI?

1.1 Dine personoplysninger behandles på grundlag af gældende databeskyttelseslovgivning af Church of Scientologi International, 6331 Hollywood Boulevard, Los Angeles, CA 90028, USA (i det følgende benævnt "CSI", "vi", "os", " vores"). Du kan kontakte os via e-mail på dpo@scientology.net.

1.2 Hvor der i denne cookie-politik henvises til love eller bestemmelser, er eventuelle ændringer af disse love eller bestemmelser implicit inkluderet.

1.3 Vi forbeholder os ret til at ændre og tilpasse denne cookie-politik på eget initiativ. I så fald vil disse ændringer og tilpasninger blive meddelt dig via vores hjemmeside mindst to uger før disse ændringer og tilpasninger bliver gældende. Enhver yderligere brug af vores hjemmeside vil blive underlagt den ændrede cookie-politik.

2. HVAD ER COOKIES OG SOCIALE MEDIER PLUGINS?

2.1 Cookies er små tekstfiler, der er gemt på din enheds harddisk, som indeholder visse oplysninger eller personlige data.

2.1 Sociale medier plugins er små software elementer udviklet og leveret af sociale medier tjenesteudbydere (som Facebook), der gør det muligt for os at integrere sociale medier på vores hjemmeside.

2.1 Lignende teknologier er små software elementer eller usynlige billeder (som f.eks. Facebook Pixel) udviklet en leveret af flere tjenesteudbydere, der gør det muligt for os at spore konverteringer eller at målrette vores kampagner bedre.

3. HVILKE COOKIES, SOCIALE MEDIER PLUGINS OG LIGNENDE TEKNOLOGIER BRUGER VI?

3.1 Når du besøger vores hjemmeside, er der placeret en række cookies på din enhed og der anvendes sociale medier plugins. Disse giver os generelt mulighed for at identificere dig. Vi bruger disse data til at få indblik i, hvordan du og andre bruger vores hjemmeside ved at indsamle statistiske og brugsdata, så vi kan forbedre vores hjemmeside, materialer og serviceydelser for at give dig en bedre brugeroplevelse. Hvis du ikke kan lide vores brug af cookies, se afsnit 7.

3.2 Vi kan bruge følgende typer cookies:

  • Strengt nødvendige cookies, som er nødvendige for driften af ??vores hjemmeside
  • Funktionelle cookies, som bruges til at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside
  • Ydelsesfremmende cookies, der bruges til at genkende og tælle antallet af besøgende på vores hjemmeside og analysere, hvordan besøgende bevæger sig rundt på vores hjemmeside
  • Reklame cookies, som bruges til at registrere dit besøg på vores hjemmeside, de sider, du har besøgt, og de links, du har fulgt.

3.3 Vores hjemmeside bruger Google Analytics. Denne webanalyseservice, som leveres af Google Inc., anvender analytiske cookies. Denne service hjælper os med at indsamle og analysere de besøgendes oplysninger (f.eks. brug af browsere, antal nye besøgende, respons på markedsføringsaktivitet og browsertider) for at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse, samt til at gøre vores marketingkampagner relevante.

  Oplysningerne, der indsamles via Google Analytics-cookies om din brug af vores hjemmeside, sendes til og gemmes af Google sammen med din IP-adresse. Google kan f.eks. bruge disse oplysninger til følgende formål:

  • Rapportere om reklameaktivitet til annoncører og hjemmesider, der er vært for reklameoplysningerne, og sørge for, at de bliver betalt
  • Opdage og bekæmpe bedrageri og andre sikkerhedsrisici for at beskytte brugere og partnere
  • Opfylde sine juridiske forpligtelser
  • Forbedre dets materialer
  • Hjælpe hjemmeside- og appejere med Google Analytics for at forstå, hvordan besøgende interagerer med deres websteder eller apps.

  For hver af disse aktiviteter, med undtagelse af det sidste punkt, fungerer Google som den dataansvarlige, og behandlingen af ??de data, der indsamles om din brug af hjemmesiden foregår under sit ansvar. Få flere oplysninger om brug af Google Analytics-cookies på hjemmesider.

  Du kan dog kontrollere hvilke oplysninger, der sendes til Google, på følgende måder:

3.4 Vores hjemmeside kan bruge Facebook Pixel. Dette er et usynligt billede, der er inkluderet på siderne på vores hjemmeside, og som er gemt på Facebooks servere. Hver gang du åbner en side på vores hjemmeside, hvor denne pixel er blevet registreret, downloades denne pixel til din enhed fra den Facebook-server. Følgende data leveres til Facebook: Din IP-adresse og din enheds specifikke egenskaber (f.eks. type, operativsystem, specifik software og hardware).

  Selvom vi ikke kan linke disse oplysninger til dig personligt, kan Facebook gøre det, hvis du også har en profil på Facebook. Til dette formål fungerer Facebook som dataansvarlig. Vi opfordrer dig derfor til at konsultere Facebooks privatlivspolitik for at lære om de formål (herunder annoncering), Facebooks indsamlede oplysninger bliver brugt til.

  Vi modtager kun statistisk information fra Facebook selv og ikke dine personlige data.

  Hvis du ikke ønsker at modtage visse salgsrelaterede oplysninger, kan du justere dine annonceindstillinger på din personlige Facebook-side. Endelig kan du via indstillingerne på din mobilenhed også angive, at maskindataene ikke må formidles til tredjepart. Få mere at vide om Facebook Pixel.

3.5 I nedenstående tabel giver vi dig et overblik over cookies og sociale medier plugins, som vi bruger på vores hjemmeside.

4. HVEM SENDER VI DINE PERSONOPLYSNINGER TIL?

4.1 Vi er afhængige af tredjeparter, som for eksempel:

  • Til at præsentere vores hjemmeside til dig (som f.eks. en hosting udbyder); eller
  • Til at målrette vores reklameoplysninger (som f.eks. et marketingfirma); eller
  • Til at ekspedere din ordre (f.eks. en kurerservice til at levere materialerne til dig); eller
  • Til at ekspedere din betaling (som f.eks. en betalingstjenesteudbyder eller et kreditkontrolorgan).

  Disse tredjeparter har kun lov til at behandle dine personlige oplysninger på vores vegne og efter vores udtrykkelige skriftlige instruktion. Vi garanterer også, at alle disse tredjeparter er udvalgt med passende omhu og har forpligtet sig til at overholde dine personlige datas sikkerhed og integritet.

4.2 Vi kan dele dine personlige data med andre nationale, regionale eller lokale organisationer forbundet med Scientology Kirken, såsom lokale kirker, missioner og sociale forbedrings- og humanitære programmer. Vi kan for eksempel dele dine kontaktoplysninger med en kirke i dit område, hvis du har udtrykt interesse for at blive medlem af en Scientology-organisation, så de kan kontakte dig. Vi vil dog sikre, at alle Scientology-organisationer tager passende hensyn til, at al behandling af dine personoplysninger er i overensstemmelse med det, der er angivet i denne cookie-politik.

4.3 Vi kan være lovligt forpligtet til at dele dine personlige oplysninger med retshåndhævende myndigheder eller repræsentanter, retsmyndigheder, statslige myndigheder eller organer, herunder databeskyttelsesmyndigheder, for at overholde en retlig forpligtelse som beskrevet i afsnit 3 ovenfor.

4.4 Vi sender ikke dine personlige oplysninger på en identificerbar måde til nogen anden tredjepart end dem, der er nævnt i afsnit 4.1, 4.2, 4.2 og 4.4 uden dit udtrykkelige samtykke til det. Vi kan dog sende anonyme data til andre organisationer, der kan bruge disse data til forbedring af materialer og tjenester samt til at skræddersy markedsføring, fremvisning og salg af disse materialer og tjenester.

5. HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

5.1 Vi behandler dine personoplysninger både inden for og uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), også i USA. For at behandle dine personlige data med det formål, der er beskrevet i afsnit 3 ovenfor, kan vi også overføre dine personlige oplysninger til tredjeparter, der behandler på vores vegne uden for EØS. Hver enhed uden for EØS, der behandler dine personoplysninger, vil være forpligtet til at overholde passende sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med behandling af dine personoplysninger. For CSI skyldes sådanne garantier, at vi er direkte bundet af overholdelse af EU-lovgivningen i forbindelse med beskyttelse af personoplysninger. For tredjeparter kan sådanne garantier være konsekvensen af:

  • Modtagerlandet har lovgivning på plads, der kan betragtes som ækvivalent med beskyttelsen i EØS; eller
  • En kontraktlig aftale mellem os og denne enhed; eller
  • En godkendt certificeringsmekanisme, som f.eks. EU-USA's Privacy Shield-afgørelse vedtaget af Europa-Kommissionen den 12. juli 2016.

5.2 Vi kan overføre anonymiserede og/eller opsummerede data til organisationer uden for EØS. Skulle en sådan overførsel finde sted, vil vi sørge for, at der findes sikkerhedsforanstaltninger til at garantere sikkerheden og integriteten af ??dine data og alle rettigheder i forhold til dine personlige data, som du måtte nyde under gældende obligatorisk lovgivning.

6. HVILKE KVALITETSSIKRINGER OPFYLDER VI?

6.1 Vi gør vores yderste for kun at behandle de personoplysninger, der er nødvendige for at opnå de formål, der er anført i afsnit 3 ovenfor.

6.2 Dine personoplysninger behandles kun så længe som nødvendigt for at opnå de formål, der er anført i afsnit 3 ovenfor eller indtil det tidspunkt, hvor du tilbagetrækker dit samtykke til at behandle dem. Din tilbagetrækning af samtykke kan betyde, at du ikke længere kan bruge hele eller en del af vores hjemmeside. Vi vil de-identificere dine personlige data, når de ikke længere er nødvendige til de formål, der er beskrevet i afsnit 3 ovenfor, medmindre der er:

  • En overordnet interesse for CSI eller enhver anden tredjepart, i at personoplysningerne forbliver identificeres; eller
  • En juridisk eller lovpligtig forpligtelse eller en retslig eller administrativ afgørelse, der forhindrer os i at de-identificere dem.

6.3 Du forstår, at et væsentligt aspekt af vores marketingindsats vedrører at gøre vores marketingmaterialer mere relevante for dig. Dette gør vi gør ved at tilpasse din unikke profil baseret på relevante egenskaber og ved derefter at bruge denne profil til at sende dig meddelelser, tilbud, reklamer, nyhedsbreve og anden salgsrelateret information om materialer og service, der kan interessere dig.

6.4 Vi vil træffe passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at holde dine personlige oplysninger sikre mod uautoriseret adgang eller tyveri samt utilsigtet tab, manipulering eller ødelæggelse. Adgang fra vores medarbejdere eller tredjepersoners personale er begrænset til kun det, de behøver at vide, og de er underlagt strenge fortrolighedsforpligtelser. Du forstår dog, at sikkerhedsforpligtelse beror på indsats efter bedste evne, og kan aldrig garanteres.

6.5 Hvis du er registreret til at modtage salgsrelaterede oplysninger, som f.eks. kommunikation, reklamer, tilbud og nyhedsbreve, via e-mail eller andre personlige elektroniske kommunikationskanaler, kan du ændre dine præferencer for at modtage sådanne oplysninger ved at klikke på det afmeld link, der medfølger i sådanne salgsrelaterede oplysninger.

6.6 Hvis du er registreret for at modtage papirfremmende oplysninger, som f.eks. magasiner, kommunikation, reklamer, tilbud og nyhedsbreve, via almindelig post kan du gøre indsigelse mod at modtage yderligere ved at indsende en anmodning til vores databeskyttelsesofficer i overensstemmelse med afsnit 8 i denne cookie-politik.

7. HVAD HVIS DU IKKE KAN LIDE COOKIES?

7.1 For at forhindre, at cookies placeres på din enhed, skal du konfigurere dine browserindstillinger. Hvordan man justerer disse indstillinger, til at slette cookies og at tilbagetrække dit samtykke til vores brug af cookies, afhænger af den browser du bruger. Husk dog, at ændring af disse indstillinger eller sletning af cookies kan resultere i, at visse funktioner på denne hjemmeside ikke fungerer korrekt. Klik nedenfor på den browser, du bruger, for at få flere oplysninger om, hvordan du justerer cookieindstillingerne:

8. HVAD ER DINE RETTIGHEDER?

8.1 Du har ret til indsigt i alle personlige oplysninger behandlet af os, der vedrører dig. Vi forbeholder os ret til at opkræve et rimeligt administrationsgebyr for flere efterfølgende anmodninger om adgang, der tydeligt fremlægges for at forårsage gener eller skade for os. Hver anmodning skal angive, hvilken behandlingsaktivitet du ønsker at udøve din ret til indsigt i og skal angive, hvilke datakategorier du ønsker at få adgang til.

8.2 Du har ret til berigtigelse, dvs. at bede om at eventuelle personlige data vedrørende dig, der er unøjagtige, korrigeres gratis. Hvis du indsender en anmodning om korrektion, skal din anmodning ledsages af bevis for, at de data, der ønskes korrigeret, er fejlagtige.

8.3 Du har ret til at tilbagetrække et samtykke, du har givet tidligere for processing of your personal data.

8.4 Du har ret til sletning, dvs. at anmode om, at personoplysninger vedrørende dig slettes, hvis disse data ikke længere er påkrævet med henvisning til formålene, eller hvis du tilbagetrækker dit samtykke til at behandle dem. Du skal imidlertid være opmærksom på, at en anmodning om sletning vil blive evalueret af os mod:

  • Vores og en tredjeparts interesser, som kan tilsidesætte dine interesser; eller
  • Juridiske eller lovmæssige forpligtelser eller administrative eller retslige afgørelser, der kan modsætte sig en sådan sletning.

8.5 Du har begrænsning af behandling i stedet for sletning, dvs. at anmode om, at vi begrænser behandlingen af ??dine personlige data, hvis:

  • Vi verificerer nøjagtigheden af ??dine personlige data; eller
  • Behandlingen er ulovlig, og du modsætter dig sletningen af ??dine personlige data; eller
  • Du skal bruge dine personlige data til at etablere, udøve eller forsvare en retskrav, mens vi ikke længere har brug for dine personlige data til de formål, der er anført i artikel 3 ovenfor; eller
  • Vi verificerer, om vores legitime interesser tilsidesætter dine interesser, hvis du udøver din ret til at gøre indsigelse i overensstemmelse med artikel 8.6.

8.6 Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, hvis:

  • Behandlingen er baseret på vores legitime interesse; og
  • Du kan bevise, at der er alvorlige og berettigede grunde forbundet med din særlige situation, der berettiger en sådan indsigelse; og
  • Vores legitime interesser ikke tilsidesætter dine interesser.

  Men hvis den påtænkte behandling kvalificerer som direkte markedsføring, har du ret til gratis og uden begrundelse at gøre indsigelse mod en sådan behandling.

8.7 Du har ret til dataportabilitet, dvs. at modtage fra os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format alle personlige data, du har givet os, hvis behandlingen er baseret på dit samtykke eller en kontrakt med dig.

8.8 Hvis du ønsker at indgive en anmodningom at udøve en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte vores dataansvarlige ved at sende en e-mail til dpo@scientology.net. En e-mail, der anmoder om at udøve en ret, vil ikke blive opfattet som samtykke til behandling af dine personlige data ud over, hvad der kræves for at håndtere din anmodning. En sådan anmodning skal opfylde følgende betingelser:

  • Angiv klart hvilken ret du ønsker at udøve; og
  • Angiv tydeligt grundene til at udøve din ret, hvis det er nødvendigt; og
  • Din anmodning skal være dateret og underskrevet; og
  • Din anmodning skal ledsages af en digitalt scannet kopi af dit gyldige identitetskort, der beviser din identitet. Hvis du bruger kontaktformularen, kan vi bede dig om din underskrevne bekræftelse og identitetsbevis.

  Vi vil straks informere dig om at have modtaget din anmodning. Hvis anmodningen opfylder betingelserne ovenfor og viser sig gyldig, vil vi ære det så hurtigt som muligt og senest tredive (30) dage efter at have modtaget din anmodning.

  Hvis du har nogen klager vedrørende vores behandling af ??dine personlige oplysninger, kan du altid kontakte vores datasansvarlige ved at sende en e-mail til dpo@scientology.net. Hvis du ikke er tilfreds med vores svar, står det dig frit at indgive en klage til den rette databeskyttelsesmyndighed.